Flutes med to slags durummel
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Dejen har godt af at blive rørt og æltet grundigt – så får de færdigbagte flutes en sej og saftig krumme.
Ingredienser
Sådan gør du
Opløs gær og salt i lunkent vand. Rør de 2 slags durummel i med en elpisker med dejkroge eller i en røremaskine.
Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt. Ælt i mindst 10 minutter.
Hæld dejen over i en ren skål, drys med lidt mel, og dæk skålen med et rent viskestykke. Lad dejen hæve lunt til dobbelt størrelse.
Form dejen til flutes, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Snit flutene på tværs med en kniv, og drys med durummel.
Bag flutene i en 225° varm ovn i 30-35 minutter, til de er gyldne. Afkøl på en rist.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk