Flutes med soltørrede tomater og cheddar

3. oktober 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Sprøde, hjemmebagte flutes passer godt til det meste! De soltørrede tomater giver brødet et strejf af både sødme og syrlighed.

Bemærk
Hævetid: 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Opløs gæren i det lunkne vand. Tilsæt kærnemælk og olivenolie, og rør rundt. Rør salt og hvedemel i, og ælt dejen grundigt i 5-7 minutter, gerne på en røremaskine.
Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i 30 minutter.
Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og del den i det ønskede antal portioner. Form hvert stykke dej til et aflangt flute, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Skær en enkelt lang ridse med en skarp kniv i hvert flute. Lad dem efterhæve tildækket på bagepladen i 30 minutter.
Varm ovnen op til 225°. Pensl flutene med vand, og bag dem i ovnen i 15 minutter. Tag flutene ud af ovnen. Skær dybe riller på skrå ¾ ned i de halvbagte flutes.
Fordel de hakkede soltørrede tomater og cheddar i rillerne, og bag flutene i ovnen i yderligere 5 minutter. Afkøl let på en rist.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar