Flødekarameller med ristede hasselnødder og flagesalt

De er søde og chewy og både sjove og nemme at lave selv, hvis blot du har et sukkertermometer og en lille smule tålmodighed.

Flødekarameller med ristede hasselnødder og flagesalt
31-60 min.

(0)

July 28, 2021 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Afkøling: Mindst 12 timer

Ingredienser

stk.

Udstyr

  • 1 firkantet plastikbeholder, 20 x 20 cm.
  • 1 sukkertermometer

Sådan gør du

Tip!

For at opnå den rette konsistens på karamellerne er det vigtigt, at man ikke rører for meget i karamelmassen, mens den koger, da det kan få massen til at krystallisere.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'