Flødeboller med mørk chokolade og marcipanbund
Det er virkelig umagen værd at lave sine egne flødeboller, for du kan bruge ingredienser af høj kvalitet. Hver bid bliver den rene luksus.
![Flødeboller med mørk chokolade og marcipanbund](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/flodeboller-med-mork-chokolade-og-marcipanbund_2883.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.5645751953125&fp-z=1)
31-60 min.
(0)
December 14, 2020 af Christine Bille NielsenFoto: Henrik Freek
Bemærk:Tørretid, skum: 1 time.
Ingredienser
stk.
Udstyr
- en sprøjtepose
- en tylle med stort, rundt hul
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner