Flødeboller med chokoladekagebund og karamelchokolade

En ny og overdådig version af den klassiske flødebolle, som vil vække begejstring omkring kaffebordet.

Flødeboller med chokoladekagebund og karamelchokolade
31-60 min.

(0)

December 23, 2019 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Hviletid: 1 time.

Ingredienser

stk.

Udstyr

  • 1 firkantet bageform, 25 x 30 cm
  • 1 rund udstikker, 5 cm i diameter
  • 2 sprøjteposer med 1 rund og 1 spids tylle

Sådan gør du

Tip!

Karamelchokolade er en karamelliseret hvid chokolade, som smager sødt og dejligt med noter af både smør, nødder og karamel. Den produceres blandt andet af Valrhona (Dulcey), Summerbird (Amber) og Callebaut (Gold).

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'