Flødeboller med Amarena-kirsebær og brændte mandler
De mørke og intense Amarena-kirsebær er ikke kun delikate oven på risalamande, de gør sig også godt i disse små flødeboller som et overraskende element i midten, når man tager den første bid.
![Flødeboller med Amarena-kirsebær og brændte mandler](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/flodeboller-med-amarena-kirsebaer-og-braendte-mandler_3499.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.5&fp-z=1)
31-60 min.
(1)
May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Hviletid: 1 time.
Ingredienser
stk.
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner