Flødebollekage med makroner og friske bær
27. april 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Superlækker og uimodståelig flødebollekage, der kan laves i et snuptag og helt uden brug af ovnen. Genial som en nem dessert til gæster.
Ingredienser
Udstyr
1 firkantet fad, ca. 25 x 15 cm
Sådan gør du
Knus makronerne groft, og fordel dem i bunden af fadet. Læg flødebollerne med bunden opad oven på makronerne, og giv dem et tryk, så de går lidt i stykker.
Pisk fløde og vaniljesukker til skum i en skål med en elpisker.
Fordel flødeskummet i et jævnt lag oven på flødebollerne. Skyl og tør bærrene, og fordel dem over kagen. Hak chokoladen groft, og drys den over kagen sammen med de frysetørrede hindbær.
Servér straks, eller sæt fadet på køl i et par timer før servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: Grøn giftkage med marcipan
Powered by Froala Editor