Annonce

Flettet butterdejsstang med spinat, dild og feta

Flettet butterdejsstang med spinat, dild og feta
0-30 min.

(1)

March 21, 2020 af AnnonceFoto: Annonce

Udfordr de traditionelle påskeretter lidt, og servér den klassiske butterdejsstang med en midte af spinat, ricotta, feta og dild, pakket ind i et fint, flettet ydre. Sæt prikken over i’et, og giv retten følgeskab af en Carlsberg Nordic Ale, som vil gøre butterdejsstangen let og forårsagtig.

Se nedenfor, hvordan du gør:


Eftersom du har brugt tid på at kæle for din butterdejsstang, hvorfor så ikke fuldende påskefrokosten med de rette drikkevarer? Sodavand er for sødt, vand er for kedeligt – men øl derimod er med til at forstærke og komplimentere de smage, der er i mange traditionelle, danske påskeretter. Det er derfor ikke uden grund, at øllen som oftest er fast inventar på påskebordet. Din lækre butterdejsstang vil blive komplimenteret af øllens sødme fra malt og bitterhed fra humle – og det vil få din smagsoplevelse til at gå op i en højere enhed.

Da øl traditionen tro vil være til stede på påskebordet, så kan du med fordel fuldende påskefrokosten med en lækker forret og dessert, der tager sig godt ud i selskab med de gyldne dråber. Prøv fx vores opskrift på Rugvafler med stenbiderrogn, pisket cremefraiche og rødløg og afslut frokosten med denne Citrontærte med brændt lakridsmarengs og friske bær.

SERVÈR ØL TIL FROKOSTEN

Øl og påske hænger uløseligt sammen - og det er der en grund til. Øl er med til at forstærke smagene på ethvert dansk frokostbord, og med Carlsberg Nordics alkoholfrie version kan du give påskeretterne den opmærksomhed, som de fortjener, helt uden at begrænse dig. Vælg en Carlsberg Nordic Ale for en sød, læskede fylde, eller en Carlsberg Nordic pilsner for den friske fornemmelse af humlens blomstrende duft. Nyd den iskold, og få smagsoplevelsen til at gå op i en højere enhed.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'