Annonce

Flettet butterdejsstang med spinat, dild og feta

21. marts 2020 af Annonce.

Foto: Annonce

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og afdryp spinaten, og hak den groft. Rens forårsløg, og hak dem fint. Pluk dild.
Rør spinat, forårsløg, dild, ricotta, smuldret feta og fintrevet citronskal sammen i en skål, og krydr blandingen med salt og peber.
Rul butterdejen ud på et stykke bagepapir. Fordel spinatfyldet i en bred stribe ned langs midten af dejen.
Skær 8-10 strimler i dejen på hver side langs fyldet. Start med at folde enderne ind over fyldet. Flet derefter dejstrimlerne fra siden skiftevis ind over fyldet, så de danner et flettet mønster.
Tænd ovnen på 200°. Læg butterdejsstangen med bagepapir over på en bageplade. Pensl den med sammenpisket æggeblomme, og drys med sesamfrø. Bag butterdejsstangen i ovnen i 20-25 minutter, til den er flot gylden. Afkøl på en bagerist, og servér den lun med et glas kold Carlsberg Nordic Ale til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar