Flettet butterdejsstang med spinat, dild og feta
(1)
Udfordr de traditionelle påskeretter lidt, og servér den klassiske butterdejsstang med en midte af spinat, ricotta, feta og dild, pakket ind i et fint, flettet ydre. Sæt prikken over i’et, og giv retten følgeskab af en Carlsberg Nordic Ale, som vil gøre butterdejsstangen let og forårsagtig.
Se nedenfor, hvordan du gør:
Eftersom du har brugt tid på at kæle for din butterdejsstang, hvorfor så ikke fuldende påskefrokosten med de rette drikkevarer? Sodavand er for sødt, vand er for kedeligt – men øl derimod er med til at forstærke og komplimentere de smage, der er i mange traditionelle, danske påskeretter. Det er derfor ikke uden grund, at øllen som oftest er fast inventar på påskebordet. Din lækre butterdejsstang vil blive komplimenteret af øllens sødme fra malt og bitterhed fra humle – og det vil få din smagsoplevelse til at gå op i en højere enhed.
Da øl traditionen tro vil være til stede på påskebordet, så kan du med fordel fuldende påskefrokosten med en lækker forret og dessert, der tager sig godt ud i selskab med de gyldne dråber. Prøv fx vores opskrift på Rugvafler med stenbiderrogn, pisket cremefraiche og rødløg og afslut frokosten med denne Citrontærte med brændt lakridsmarengs og friske bær.