Flettede julehjerter

Julehjerter og sprøde småkager hører julen til! Vi har kombineret de to ting og flettet små, fine julehjerter af 2 forskellige farver småkagedej. Klip en skabelon i bagepapir alt efter, hvilken størrelse småkage, du ønsker, og følg opskriften her.

Flettede julehjerter
0-30 min.

(10)

November 15, 2021 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Aller Media

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Tip!

Småkagerne holder sig sprøde i op til flere uger i en lufttæt beholder.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Skal vi bage vores julehjerter sammen? 

Sprøde småkager formet som fine flettede julehjerter. Så bliver det da ikke mere julehyggeligt! De søde julehjerter er slet ikke så svære at lave, som man måske skulle tro, og kan være en hyggelig juleaktivitet for hele familien i december.  

De flettede julehjerter består af en nem grundopskrift på småkagedej, som smagsættes med hhv. kakao og vanilje. De to småkagedeje kan sagtens laves klar i god tid og opbevares på køl, indtil du skal bruge dem.

Klip en klassisk julehjerte-skabelon i bagepapir eller pap alt efter, hvilken størrelse småkage, du ønsker. Se, hvordan vi fletter hjerterne i videoen herover. 

Det er vigtigt, at du lader småkagerne køle helt af på en rist, inden du kommer dem i en kagedåse. Læg evt. et stykke bagepapir mellem kagedåsen og låget, hvis du er i tvivl, om det slutter helt tæt. Småkagerne kan holde sig sprøde i op til flere uger, hvis de opbevares lufttæt.

Pak evt. de fine julehjerter ind i cellefon med et flot bånd rundt om, og brug dem som en sød værtindegave i december.

 

Powered by Froala Editor

Måske du også kan li'