Flanksteakspyd med sellerislaw og fladbrød

Flanksteakspyd med sellerislaw og fladbrød er lækker hverdagsmad og hvis vejret tillader det, er flanksteakspyddene også gode at lægge på en varm havegrill.

Flanksteakspyd med sellerislaw og fladbrød
31-60 min.

(0)

May 31, 2018 af Marie MelchiorFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer

Udstyr

  • tynde træspyd

Sådan gør du

Tip!

Den klassiske coleslaw med hvidkål fungerer også glimrende som tilbehør til kødspyddene. Snit 600 g hvidkål fint, og bland det med 6 groftrevne gulerødder. Rør en dressing af 3 dl fromage frais, 1 spsk. god mayonnaise, 4 tsk. sukker og 3 spsk. balsamicoeddike. Smag til med salt og peber. Bland dressingen med kål og gulerødder.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'