Flanksteak med grillede løg, hjertesalat og gomadressing
28. oktober 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
Flanksteaken er en billig udskæring, og det er heldigt, når nu den smager så godt! Steg både kød og grøntsager på grillen, så du får de smukke grillstriber og den autentiske sommersmag frem.
Ingredienser
Sådan gør du
Vend kødet i en marinade af soja, limesaft og sesamolie, og lad det trække minimum 30 minutter.
Skyl salaten, pil de yderste blade af, og halvér dem på langs.<br />
Skyl og rens løg, skær dem til, og flæk dem på langs.
Tag kødet op af marinaden, krydr med salt og peber, og grill det i ca. 5 minutter på hver side, afhængigt af tykkelsen.
Grill salat og løg på begge sider i 1-2 minutter.
Skær kødet i skiver på tværs af kødfibrene, og anret med grillet salat og løg. Servér med lunt baguette og gomadressing.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk