Flanksteak med bagte kartofler, bønnesalat og urtecreme

Flanksteak er ikke en af de dyre udskæringer, men efter en tur på den varme grill eller pande bliver kødet smørmørt og lækkert.

Flanksteak med bagte kartofler, bønnesalat og urtecreme
31-60 min.

(0)

September 30, 2021 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Columbus Leth
Bemærk:Ovntid, bagte kartofler: 1 time og 10 minutter.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Oksesteg med teksten: Hvad med ægte gammeldags oksesteg? Klik på billedet og se opskriften. Må vi foreslå? Selvom oksesteg er weekendmad, er retten supernem at lave. Stegen bliver mør og lækker efter ca. 1½ time i den store gryde. Se opskriften her: Gammeldags oksesteg

Måske du også kan li'