Flammkuchen

Den tyske flammkuchen minder meget om en pizza. Den tynde bund er toppet med cremefraiche, løg og bacon.

Ingredienser

Sådan gør du

Varm ovnen op til 240°. Skær baconstykket i tern. Pil løget, halvér det, og skær løget i tynde skiver.
Rul pizzadejen ud på det medfølgende bagepapir, og læg den på en bageplade.
Smør pizzaen med cremefraiche, og drys salt og peber på.
Fordel den revne ost, bacontern og løgskiver ovenpå.
Dryp olivenolie på, og bag pizzaen i 12-15 minutter, til baconen er sprød. Nyd straks, evt. med tomatsalat til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
13. august 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar