Flammkuchen
13. august 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Den tyske flammkuchen minder meget om en pizza. Den tynde bund er toppet med cremefraiche, løg og bacon.
Ingredienser
Sådan gør du
Varm ovnen op til 240°. Skær baconstykket i tern. Pil løget, halvér det, og skær løget i tynde skiver.
Rul pizzadejen ud på det medfølgende bagepapir, og læg den på en bageplade.
Smør pizzaen med cremefraiche, og drys salt og peber på.
Fordel den revne ost, bacontern og løgskiver ovenpå.
Dryp olivenolie på, og bag pizzaen i 12-15 minutter, til baconen er sprød. Nyd straks, evt. med tomatsalat til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk