Flæskestegssandwich med rødkål og lynsyltede agurker
Foto: Winnie Methmann
Sprøde svær og perfekt mørt kød er noget af det, der gør en flæskestegssandwich til en absolut favorit ved juletid.
Ingredienser
Sådan gør du
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Sådan laver du den ultimative Flæskestegssandwich
Har du rester efter gårsdagen flæskesteg, er flæskestegssandwich en god måde at servere et nemt luksus-måltid på. Har du ikke rester, men blot lyst til den lækre sandwich, kan du tilberede stegen efter opskriften ovenfor.
I denne flæskestegssandwich er der, udover det møre kød, hjemmelavet rødkål, lynsyltede agurker og mayo i den bløde bolle. Skal det være hele være hjemmelavet, kan du sagtens lave din egen mayo og bage dine egne burgerboller.
Nem flæskestegssandwich
Skal det være ekstra nemt, kan du købe dig til både syltede agurker, rødkål, mayo og burgerboller. Så hvis stegen er tilberedt, er det blot at samle den lækre sandwich og så er der serveret.
En flæskestegssandwich kan både serveres kold og lun. Hvis du ønsker den lunet, kan du varme stegen i mirkoovnen eller i ovnen. Sværene holder sig bedst sprøde, hvis du pakker kødet ind i alufolie, men lade sværene stikke ud.