Flæskestegssandwich med æble og sennepscreme
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Flæskesteg til overs? Jubii, så er det tid til at servere en smovselækker flæstestegssandwich!
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 160°. Læg flæskestegsskiverne i et ovnfast fad, og dæk dem med alufolie. Sæt fadet i ovnen i 10-15 minutter, til flæskestegsskiverne er lune.
Skyl æblet, og skær det i tynde skiver uden kernehus.
Rør skyr, mayonnaise og sennep sammen. Smag til med eddike, honning, salt og peber.
Lun bollerne, flæk dem, og smør skærefladerne med sennepscreme.
Skyl salaten. Læg bollerne sammen med salatblade, flæskesteg, rødkål, tykke skiver af syltede agurker og æble. Krydr med salt og peber, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk