Flæskestegsdogs med syltede rødløg og sprød grønkål
2. december 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Det bedste af to verdener! Når du kombinerer pølsevognens darling med en velstegt gris, er der både sommer og vinter på tallerkenen, og det er de færreste, der ikke bliver glade hele vejen igennem.
Bemærk
Trækketid, syltede rødløg: 30 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 150°. Gnid stegen med salt, og stik laurbærblade i sværen. Steg den i ovnen i 90 minutter, og skru op for varmen til 225°, til sværen er sprød. Skru ned for ovnen til 200°, så den er klar til grønkålen.
Lad kødet trække i 10 minutter, og skær det i skiver.
Pil løget, skær det i tynde ringe, og vend dem med eddike, honning og salt. Lad løgene trække på køkkenbordet i 30 minutter.
Nip kålen, vend den med olie, salt og fintrevet citronskal. Bag kålen i ovnen i 5-7 minutter, til den er sprød.
Skær rødkålen i fine strimler, gerne på et mandolinjern. Lun brødene. Smør dem med mayonnaise og sennep, og fyld syltede løg i bunden. Top med flæskesteg, rødkål og sprød grønkål.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk flæskestegssandwich