Flæskestegsdogs med syltede rødløg og sprød grønkål

Det bedste af to verdener! Når du kombinerer pølsevognens darling med en velstegt gris, er der både sommer og vinter på tallerkenen, og det er de færreste, der ikke bliver glade hele vejen igennem.

Flæskestegsdogs med syltede rødløg og sprød grønkål
0-30 min.

(1)

2. december 2019 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth
Bemærk:Trækketid, syltede rødløg: 30 minutter.

Ingredienser

personer

Flæskesteg

ribbenssteg
1 kg
salt
1 spsk.
laurbærblade
10

Syltede rødløg

stort rødløg
1
æbleeddike
½ dl
honning
1 spsk.
salt
1 tsk.

Sprød kål

frisk grønkål
3 blade
olivenolie
2 spsk.
salt
½ tsk.
usprøjtet citroner
1

Til servering

frisk rødkål
pølsebrød
8
mayonnaise
1 dl
grov sennep
1 dl

Sådan gør du

Flæskesteg

Forvarm ovnen til 150°. Gnid stegen med salt, og stik laurbærblade i sværen. Steg den i ovnen i 90 minutter, og skru op for varmen til 225°, til sværen er sprød. Skru ned for ovnen til 200°, så den er klar til grønkålen.
Lad kødet trække i 10 minutter, og skær det i skiver.

Syltede løg

Pil løget, skær det i tynde ringe, og vend dem med eddike, honning og salt. Lad løgene trække på køkkenbordet i 30 minutter.

Sprød kål

Nip kålen, vend den med olie, salt og fintrevet citronskal. Bag kålen i ovnen i 5-7 minutter, til den er sprød.

Servering

Skær rødkålen i fine strimler, gerne på et mandolinjern. Lun brødene. Smør dem med mayonnaise og sennep, og fyld syltede løg i bunden. Top med flæskesteg, rødkål og sprød grønkål.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'