Flæskesteg med sprød svær og couscoussalat

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Lækker flæskesteg med sprød svær og en skøn couscoussalat, der gør måltidet lettere og friskere.

Ingredienser

Sådan gør du

Forvarm ovnen til 220°. Læg stegen med sværen nedad i en bradepande, og steg den i ovnen i 20 minutter.
Skru ovnen ned til 200°, når de 20 minutter er gået. Tag stegen ud af ovnen, vend den om, og flyt den til en rist. Krydr den godt med salt.
Stil stegen i ovnen igen, og steg den videre i ovnen 45 minutter. Hæld lidt vand over ca. hvert 15. minut. Giv evt. stegen lidt varme under ovngrillen, hvis ikke sværen er blevet sprød.
Lad stegen hvile i 10 minutter.
Tilbered couscous som anvist på pakken, og afkøl den.
Rens forårsløgene, og skær dem i tynde, skrå skiver. Rens peberfrugten, og skær den i små tern. Skær de tørrede abrikoser i tynde strimler.
Vend det hele sammen med couscous.
Hak koriander fint, og riv citronskallen. Rør alle ingredienser sammen, og hæld dressingen over salaten. Smag til med salt og peber, og servér med flæskesteg.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar