Flæskesteg med sprød svær og couscoussalat
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Lækker flæskesteg med sprød svær og en skøn couscoussalat, der gør måltidet lettere og friskere.
Ingredienser
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 220°. Læg stegen med sværen nedad i en bradepande, og steg den i ovnen i 20 minutter.
Skru ovnen ned til 200°, når de 20 minutter er gået. Tag stegen ud af ovnen, vend den om, og flyt den til en rist. Krydr den godt med salt.
Stil stegen i ovnen igen, og steg den videre i ovnen 45 minutter. Hæld lidt vand over ca. hvert 15. minut. Giv evt. stegen lidt varme under ovngrillen, hvis ikke sværen er blevet sprød.
Lad stegen hvile i 10 minutter.
Tilbered couscous som anvist på pakken, og afkøl den.
Rens forårsløgene, og skær dem i tynde, skrå skiver. Rens peberfrugten, og skær den i små tern. Skær de tørrede abrikoser i tynde strimler.
Vend det hele sammen med couscous.
Hak koriander fint, og riv citronskallen. Rør alle ingredienser sammen, og hæld dressingen over salaten. Smag til med salt og peber, og servér med flæskesteg.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk