Fladbrødspizza med rødløg, valnødder og feta

5. marts 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Skal det være ekstra nemt, kan du droppe den hjemmelavede pizzadej og bruge arabiske fladbrød i stedet. Det er let og lækkert og giver pizzaer med supersprøde bunde.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil rødløgene, og skær dem i tynde ringe. Steg dem i olie på en pande i ca. 5 minutter, til de er klare i farven. Tilsæt eddike, og lad det koge ind.
Krydr med timian, sukker, salt og peber, og steg videre i 2 minutter. Tag panden af varmen.
Tænd ovnen på 200º varmluft. Fordel fladbrødene på 2 bageplader med bagepapir.
Skær mozzarella i tynde skiver, og fordel dem på fladbrødene. Top med syrlige rødløg og grofthakkede valnødder. Dryp lidt olivenolie over pizzaerne, og krydr med salt og peber.
Bag pizzaerne i ovnen samtidig i ca. 5 minutter, til de er sprøde, og osten er smeltet.
Top de varme fladbrødspizzaer med skyllet rucola og smuldret feta, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar