Fladbrødspizza med rødløg, valnødder og feta
5. marts 2020
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Skal det være ekstra nemt, kan du droppe den hjemmelavede pizzadej og bruge arabiske fladbrød i stedet. Det er let og lækkert og giver pizzaer med supersprøde bunde.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil rødløgene, og skær dem i tynde ringe. Steg dem i olie på en pande i ca. 5 minutter, til de er klare i farven. Tilsæt eddike, og lad det koge ind.
Krydr med timian, sukker, salt og peber, og steg videre i 2 minutter. Tag panden af varmen.
Tænd ovnen på 200º varmluft. Fordel fladbrødene på 2 bageplader med bagepapir.
Skær mozzarella i tynde skiver, og fordel dem på fladbrødene. Top med syrlige rødløg og grofthakkede valnødder. Dryp lidt olivenolie over pizzaerne, og krydr med salt og peber.
Bag pizzaerne i ovnen samtidig i ca. 5 minutter, til de er sprøde, og osten er smeltet.
Top de varme fladbrødspizzaer med skyllet rucola og smuldret feta, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk