Fladbrødspizza med mascarpone og skinke

15. juli 2019 af .

Foto: Winnie Methmann

Mascarpone, skinke og asparges smager himmelsk som fyld på en pizza. Gør det ekstra nemt, og brug fladbrød som bunde – de bliver lynhurtigt sprøde i ovnen.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Smør mascarpone på fladbrødene, og krydr med salt og peber.
Læg fladbrødene på bageplader beklædt med bagepapir, og sæt dem i ovnen i ca. 10 minutter, til kanterne er sprøde.
Knæk den nederste, træede ende af aspargesene, og fordel aspargesene oven på fladbrødene. Bælg ærterne.
Riv eller skær mozzarella i mindre stykker. Skyl ærteskud.
Fordel ærter og mozzarella oven på fladbrødene, og top med skinke og ærteskud.
Dryp balsamicoglace over fladbrødspizzaerne, og krydr med salt og peber. Servér straks.

Tip!

Vil du hellere bage din egen pizzabund? Find opskriften på en god pizzadej her på spisbedre.dk.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar