Fladbrødspizza med kartoffel, ricotta og serrano

1. juni 2018 af .

Foto: Nina Malling

Forvandl fladbrød til de lækreste pizzaer på ingen tid. Her er den toppet med ricotta, kartofler og serrano, men en helt klassisk Margherita med tomat, mozzarella og basilikum går man heller aldrig galt i byen med.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Rør alle ingredienserne til ricottacremen sammen, og smag til med salt og peber.
Skræl kartoflerne, og skær dem i papirtynde skiver, gerne på et mandolinjern.
Smør fladbrødene med ricottacremen, og fordel kartoffelskiver ovenpå i ét lag.
Kværn salt og peber over pizzaerne, og bag dem i 15 minutter, indtil kanten er sprød og kartoflerne let gyldne.
Skyl og tør rucola. Pynt pizzaerne med serrano, rucola og parmesanflager, og servér.

Tip!

Fladbrødene kan erstattes med en hjemmelavet pizzabund, flækkede pitabrød eller tortillapandekager.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar