Fladbrød med persille og oregano
21. august 2023
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Disse skønne, tynde pandebagte brød venter kun på at blive toppet med dit yndlingsfyld.
Bemærk
Hævetid: 1 time.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og pluk krydderurterne, og blend dem med vand i en blender.
Rør gæren ud i krydderurteblandingen i en skål, og tilsæt salt og olivenolie. Tilsæt hvedemel lidt ad gangen, og ælt dejen godt igennem, til den er let og smidig.
Sæt dejen til hævning et lunt sted i 1 time. Slå dejen ned, og del den i 6 lige store stykker. Tril dejstykkerne til kugler, og rul dem enkeltvis ud til runde og tynde fladbrød.
Steg fladbrødene i ca. 5 minutter på hver side på en varm pande.
Servér fladbrødene lune, f.eks. fyldt med sprød salat, tzatziki og kylling.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk