Fladbrød med persille og oregano

21. august 2023 af .

Foto: Betina Hastoft

Disse skønne, tynde pandebagte brød venter kun på at blive toppet med dit yndlingsfyld.

Bemærk
Hævetid: 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og pluk krydderurterne, og blend dem med vand i en blender.
Rør gæren ud i krydderurteblandingen i en skål, og tilsæt salt og olivenolie. Tilsæt hvedemel lidt ad gangen, og ælt dejen godt igennem, til den er let og smidig.
Sæt dejen til hævning et lunt sted i 1 time. Slå dejen ned, og del den i 6 lige store stykker. Tril dejstykkerne til kugler, og rul dem enkeltvis ud til runde og tynde fladbrød.
Steg fladbrødene i ca. 5 minutter på hver side på en varm pande.
Servér fladbrødene lune, f.eks. fyldt med sprød salat, tzatziki og kylling.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar