Fladbrød med kylling og grønt
19. november 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Når du lukker øjnene og tager en bid af fladbrødene, føles det næsten som om du sidder på en restaurant i Grækenland.
Ingredienser
Sådan gør du
Krydr kyllingefileterne med græsk krydderi, og steg dem ca. 5 minutter på hver side i olie på en pande.
Tag kyllingen af panden. Lad artiskokker og tomater dryppe godt af.
Steg artiskokker, tomater og spinat på panden ganske kort, til spinaten falder lidt sammen.
Lun brødene, og skær kyllingen i skiver.
Top brødene med kylling og grønsager, og drys med oliven.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk