Fladbrød med kylling og grønt

19. november 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Når du lukker øjnene og tager en bid af fladbrødene, føles det næsten som om du sidder på en restaurant i Grækenland.

Ingredienser

Sådan gør du

Krydr kyllingefileterne med græsk krydderi, og steg dem ca. 5 minutter på hver side i olie på en pande.
Tag kyllingen af panden. Lad artiskokker og tomater dryppe godt af.
Steg artiskokker, tomater og spinat på panden ganske kort, til spinaten falder lidt sammen.
Lun brødene, og skær kyllingen i skiver.
Top brødene med kylling og grønsager, og drys med oliven.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar