Fladbrød med kylling og ærtecreme
1. juni 2018
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Henrik Freek
Sprøde fladbrød med saftig kylling og blød ærtecreme. Har du rester af ærtecremen, kan den bruges som dip til grøntsagsstænger eller som tilbehør til nykogte kartofler.
Ingredienser
Sådan gør du
Blend ærter, tahin og yoghurt kort sammen i en blender eller minihakker. Smag ærtecremen til med salt og peber.
Steg kyllingefileterne i olie på en (grill)pande i 5-6 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
Skyl squashen, og halvér den. Skær halvdelene i tynde både på langs. Steg dem i lidt olie på (grill)panden, så de stadig har bid.
Skyl hjertesalaten, og lad den dryppe godt af. Rens og snit forårsløg og chili fint.
Steg fladbrødene kortvarigt på (grill)panden uden fedtstof.
Smør de lune brød med ærtecreme, og fordel skiver af kylling, squash, salatblade, forårsløg og chili ovenpå. Servér straks.
Tip!
Det kan være lidt svært at få fat i fladbrød, hvis du ikke bor tæt på en arabisk grønthandler. I stedet kan du bruge mexicanske tortillapandekager, som fås i de fleste supermarkeder.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk