Fladbrød med krydret oksekød og sprøde grøntsager
28. august 2023
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Super nem og smagfuld aftensmad med et asiatisk strejf.
Ingredienser
Sådan gør du
Svits kødet i sesamolie på en pande ved middel varme. Tilsæt soja, østerssauce og sød chilisauce, og varm kødet godt igennem, til det er gennemstegt. Tag kødet af panden, og hold gerne det varmt, mens du anretter grøntsagerne.
Skyl og halvér chili, fjern kernerne, og skær dem i tynde strimler. Skræl gulerødder og agurk, og skær begge dele i tynde strimler på langs.
Lun fladbrødene på en tør, varm pande i ½ – 1 minut på hver side, og hold dem evt. lune i et viskestykke. Skyl og pluk hovedsalat og koriander.
Fordel kød, salatblade og grøntsager på fladbrødene. Top med koriander, og server evt. med ekstra chilisauce eller soja.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk