Fladbrød med krydret kylling, grøntsager og feta

5. februar 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Når kyllingekødet får lov til at marinere, smager det af 1001 nat.

Bemærk
Marinering, kylling: Mindst 30 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kyllingebrystfileterne i små tern. Vend dem sammen med olie og alle krydderierne i en skål, og lad dem marinere på køl i mindst 30 minutter.
Steg kødet på en pande i 5-7 minutter, til det er gennemstegt. Krydr med salt og peber.
Skyl og tør dilden, og hak den fint. Skær de syltede agurker i små tern. Rør dild, syltede agurker, cremefraiche, sennep og honning sammen i en skål, og smag til med salt og peber. Lad dressingen trække på køl til servering.
Skyl og tør spinaten. Skyl tomaterne, og skær dem i halve. Skær agurken i 2 på langs, og skær dem i skiver. Pil rødløget, og skær det i tynde skiver. Smuldr fetaen.
Lun fladbrødene, smør dem med dilddressing, og top med spinat, kylling, grøntsager og feta. Servér resten af dilddressingen ved siden af i en skål.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar