Fladbrød med krydret kylling, grøntsager og feta
5. februar 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Når kyllingekødet får lov til at marinere, smager det af 1001 nat.
Bemærk
Marinering, kylling: Mindst 30 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kyllingebrystfileterne i små tern. Vend dem sammen med olie og alle krydderierne i en skål, og lad dem marinere på køl i mindst 30 minutter.
Steg kødet på en pande i 5-7 minutter, til det er gennemstegt. Krydr med salt og peber.
Skyl og tør dilden, og hak den fint. Skær de syltede agurker i små tern. Rør dild, syltede agurker, cremefraiche, sennep og honning sammen i en skål, og smag til med salt og peber. Lad dressingen trække på køl til servering.
Skyl og tør spinaten. Skyl tomaterne, og skær dem i halve. Skær agurken i 2 på langs, og skær dem i skiver. Pil rødløget, og skær det i tynde skiver. Smuldr fetaen.
Lun fladbrødene, smør dem med dilddressing, og top med spinat, kylling, grøntsager og feta. Servér resten af dilddressingen ved siden af i en skål.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk