Fladbrød med hummus, avocado og stegt halloumi
2. august 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
En nem og skøn vegetarisk ret, der er færdig i et snuptag! Hvis du bruger tynde fladbrød, kan de også rulles sammen og tages med i madpakken.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og afdryp kikærterne, og blend dem sammen med tahin, citronsaft, spidskommen og olie i en blender eller foodprocessor. Tilsæt vand lidt ad gangen, til hummussen har en glat og cremet konsistens. Smag til med salt og evt. mere citronsaft.
Skær osten i skiver, og steg i olie på en varm pande i 3-4 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde.
Lun fladbrødene. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Flæk granatæblet, og bank kernerne ud med bagsiden af en grydeske. Kassér de hvide hinder.
Smør fladbrødene med hummus, og top dem med avocado og stegt halloumi. Drys med granatæblekerner og hakket persille, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk