Fladbrød med gris, serranoskinke og kantareller
13. april 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Hjemmelavede fladbrød tager ingen tid at lave, da de nærmest ikke skal hæve – og de smager så meget bedre end de købte!
Ingredienser
Sådan gør du
Rør mel og bagepulver sammen i en skål. Arbejd smørret ind i melet.
Opløs saltet i vandet i en skål, og hæld det i skålen med melet. Hvis dejen er meget tør, kan du tilsætte en ekstra spiseskefuld vand. Ælt, til dejen er elastisk, og lad den hvile 15 minutter.
Del dejen i 4 lige store stykker, og rul dem tyndt ud på et meldrysset bord med en kagerulle.
Steg fladbrødene på en tør pande i 2 minutter på hver side, til de får brune pletter.
Krydr svinekoteletterne med salt og peber. Steg dem i olie på en pande i 4 minutter på hver side. Tag dem af panden, og lad dem trække et par minutter. Skær dem i tynde skiver.
Steg serranoskinken sprød på panden.
Rens kantarellerne, og steg dem gyldne i lidt smør på panden.
Skyl og tør salaten. Skyl æblet, og skær det i skiver. Smør fladbrødene med cremefraiche, læg lidt salat ovenpå, og fordel æble, kød, kantareller, serranoskine og kørvel på brødene. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk