Fjordrejer med burrata og tomater
14. august 2020
af
Mikkel Karstad.
Foto: Aller Media
Burrata er en blød italiensk friskost, der virkelig kommer til sin ret i denne servering, hvor den er i selskab med fjordrejer og solmodne tomater.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og halvér tomaterne på langs. Læg dem i en skål, og vend med eddike, olie, salt og peber.
Rist brødskiverne.
Bryd burrata i mindre stykker, og fordel dem i dybe tallerkener sammen med tomaterne.
Dryp marinade fra tomaterne over, og drys pillede fjordrejer, skovsyre og bronzefennikel på toppen.
Knus ristet brød over retten, eller spis det til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk