Fjordrejer med burrata og tomater

Burrata er en blød italiensk friskost, der virkelig kommer til sin ret i denne servering, hvor den er i selskab med fjordrejer og solmodne tomater.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og halvér tomaterne på langs. Læg dem i en skål, og vend med eddike, olie, salt og peber.
Rist brødskiverne.
Bryd burrata i mindre stykker, og fordel dem i dybe tallerkener sammen med tomaterne.
Dryp marinade fra tomaterne over, og drys pillede fjordrejer, skovsyre og bronzefennikel på toppen.
Knus ristet brød over retten, eller spis det til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
14. august 2020 af .

Foto: Aller Media

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar