Five spice-marineret mørbrad med rosenkålssalat

30. januar 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Svinemørbrad får en helt ny og anis-agtig smag, når du marinerer den med det asiatiske five spice-krydderi.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Afpuds mørbraden. Brun den hurtigt i lidt olie på en pande ved høj varme.
Rør en marinade af five spice-krydderi, sesamolie og honning, og vend mørbraden i marinaden. Læg den i et ovnfast fad, og steg den i ovnen i ca. 25 minutter.
Kog risene i bouillon efter anvisningen på pakken.
Kassér de yderste blade rosenkål. Pil bladene fra hinanden, og skær resten af rosenkålen i meget tynde skiver. Vend rosenkålen i en marinade af olie og citronsaft, og smag til med salt og peber. Bland rosenkålen med grofthakkede cashewnødder.
Skær mørbraden i skiver, og servér den med ris og rosenkålssalat.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar