Five spice-marineret mørbrad med rosenkålssalat
30. januar 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Columbus Leth
Svinemørbrad får en helt ny og anis-agtig smag, når du marinerer den med det asiatiske five spice-krydderi.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Afpuds mørbraden. Brun den hurtigt i lidt olie på en pande ved høj varme.
Rør en marinade af five spice-krydderi, sesamolie og honning, og vend mørbraden i marinaden. Læg den i et ovnfast fad, og steg den i ovnen i ca. 25 minutter.
Kog risene i bouillon efter anvisningen på pakken.
Kassér de yderste blade rosenkål. Pil bladene fra hinanden, og skær resten af rosenkålen i meget tynde skiver. Vend rosenkålen i en marinade af olie og citronsaft, og smag til med salt og peber. Bland rosenkålen med grofthakkede cashewnødder.
Skær mørbraden i skiver, og servér den med ris og rosenkålssalat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk