Fisketærte med torsk, rejer, porrer og broccoli

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Både torsk og rejer smager mildt og gør sig godt i en dampende tærte med gode grøntsager og sprød top.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak løget fint. Rens porrer, og skær dem i tynde skiver. Skyl broccoli, og skær den i små buketter.
Smelt smørret i en gryde, og steg løg, porrer og broccoli i gryden ved middel varme i 2-3 minutter.
Skær torskekødet i tern, og bland det med afdryppede rejer, mel, salt og peber i en skål. Hæld fiskeblandingen op i gryden til grøntsagerne, og steg videre i 1 minut.
Skyl og hak persillen fint. Vend persille, cremefraiche, sennep og vand i grøntsags-fiske-blandingen. Steg i 2-3 minutter under omrøring. Krydr med salt og peber.
Fordel grøntsags-fiske-blandingen i et smurt ovnfast fad.
Tænd ovnen på 200°.
Skyl og hak persillen fint, og bland den med rasp, salt og peber. Drys blandingen over retten, og fordel smør i tern på toppen. Sæt fadet i ovnen i ca. 15 minutter, til overfladen er gylden, og retten er netop gennembagt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar