Fisketacos med salsa og grillet lime

19. juli 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Små bløde tacos fyldt med krydret bagt fisk og mild salsa. En mexicansk ret i familievenlig udgave.

Ingredienser

Sådan gør du

Læg torskefileten i et ovnfad, dryp med limesaft, og krydr med spidskommen, paprika, koriander, salt og peber.
Tænd ovnen på 175°. Dæk fadet med alufolie, og damp torskefileten i 12-14 minutter.
Skyl cherrytomater og agurk, og skær begge dele i små tern. Pil og hak rødløget.
Bland grønsagerne sammen med hakket koriander i en skål, og krydr med salt og peber.
Halvér limefrugten, og steg den på skærefladen på en pande, til overfladen karamelliserer. Skyl og bræk salaten i mindre stykker.
Steg tortillaerne på en pande penslet med lidt olivenolie, til de er let gyldne, og hold dem varme i et rent viskestykke.
Fordel salat, bagt torsk og frisk salsa på de lune tortillaer, og servér med grillet lime.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar