Fisketacos med salsa og grillet lime
19. juli 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Små bløde tacos fyldt med krydret bagt fisk og mild salsa. En mexicansk ret i familievenlig udgave.
Ingredienser
Sådan gør du
Læg torskefileten i et ovnfad, dryp med limesaft, og krydr med spidskommen, paprika, koriander, salt og peber.
Tænd ovnen på 175°. Dæk fadet med alufolie, og damp torskefileten i 12-14 minutter.
Skyl cherrytomater og agurk, og skær begge dele i små tern. Pil og hak rødløget.
Bland grønsagerne sammen med hakket koriander i en skål, og krydr med salt og peber.
Halvér limefrugten, og steg den på skærefladen på en pande, til overfladen karamelliserer. Skyl og bræk salaten i mindre stykker.
Steg tortillaerne på en pande penslet med lidt olivenolie, til de er let gyldne, og hold dem varme i et rent viskestykke.
Fordel salat, bagt torsk og frisk salsa på de lune tortillaer, og servér med grillet lime.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk