Fisketacos med bagt torsk
30. april 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
En mexicansk favorit tilsat en god dansk torsk. Fiskens milde smag klæder det mexicanske temperament godt.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 120°. Læg torskefileten i et ovnfast fad med skindsiden opad (hvis du har valgt en torsk med skind på). Krydr med salt og peber, og bag torsken i ovnen i 20-25 minutter.
Halvér avocadoerne; fjern stenen, pil skallen af, og skær dem i både. Skyl salat og koriander, og pluk det. Varm majstortillaerne i ovnen.
Tryk forsigtigt på torsken, for at se, om den er færdigtilberedt og deler sig i lamellerne. Træk skindet af torsken.
Servér det hele sammen i et fad med chilisauce og limebåde til.
Tip!
Der bliver 12 fisketacos i alt, så du kan selv vurdere, hvor mange personer der kan blive mætte af denne portion.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk