Fisketacos med bagt torsk

30. april 2019 af .

Foto: Columbus Leth

En mexicansk favorit tilsat en god dansk torsk. Fiskens milde smag klæder det mexicanske temperament godt.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 120°. Læg torskefileten i et ovnfast fad med skindsiden opad (hvis du har valgt en torsk med skind på). Krydr med salt og peber, og bag torsken i ovnen i 20-25 minutter.
Halvér avocadoerne; fjern stenen, pil skallen af, og skær dem i både. Skyl salat og koriander, og pluk det. Varm majstortillaerne i ovnen.
Tryk forsigtigt på torsken, for at se, om den er færdigtilberedt og deler sig i lamellerne. Træk skindet af torsken.
Servér det hele sammen i et fad med chilisauce og limebåde til.

Tip!

Der bliver 12 fisketacos i alt, så du kan selv vurdere, hvor mange personer der kan blive mætte af denne portion.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar