Fisketacos med avocado og majs
10. november 2020
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
Fyld bløde majstortillaer med sprød fisk og friske grøntsager, og nyd en bid af Mexico.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær rødspættefileterne ud i strimler.
Blend hasselnøddekernerne til fint mel i en minihakker, og vend det med rasp og chilipulver. Læg det i en dyb tallerken.
Pisk ægget sammen i en anden dyb tallerken, og vend fiskestykkerne først i æg og derefter i raspblandingen.
Dybsteg stykkerne i olie, og læg dem på fedtsugende papir.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Skyl squash, skær den i skiver på langs, og steg den på en (grill)pande i 2 minutter på begge sider. Dræn majsene. Pluk koriander.
Lun tortillaerne. Fyld tortillaerne med sprød fisk, avocado, squash og majs, og top med koriander og cremefraiche.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk