Fiskesuppe med muslinger, rejer, kartofler og bacon
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Velsmagende suppe med kartofler, rejer og muslinger. Skaldyr har kort tilberedningstid, så denne delikate suppe står lynhurtigt klar på bordet.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl kartoflerne, og kog dem møre. Pil rejerne (hvis de er med skal).
Bring vand, vin, timian og persille i kog i en gryde, og lad rejer og kammuslinger koge heri i 5 minutter under låg. Tag kammuslinger og rejer op.
Rens fenniklen, og skær den i tynde skiver. Lad den koge med i gryden sammen med fløde i 15 minutter.
Smag til med salt og peber. Skær de kogte kartofler i skiver, og læg dem i suppen.
Fordel rejer og kammuslinger i suppeskåle, og hæld suppen over.
Rist bacon helt sprød på en pande. Knæk det i mindre stykker, og drys over suppen sammen med timian. Servér med groft brød.
Tip!
Hvis du har en rest kogte kartofler i overskud fra en anden dag kan de nemt bruges i suppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk