Fiskekrebinetter med tatarsauce
29. marts 2023
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
Vend fiskekrebinetterne i pankorasp, så de får en knasende lækker overflade, og servér dem med en hjemmerørt tatarsauce. Uhm!
Ingredienser
Sådan gør du
Hak cornichonerne fint. Pil rødløget, og skær det i små tern. Pluk og hak dild og persille.
Rør cremefraiche sammen med mayonnaise i en skål, og tilsæt derefter cornichoner, rødløg, dild, persille, sennep og kapers. Smag tatarsaucen til med salt og peber.
Form farsen til 8 krebinetter, og vend dem i en dyb tallerken med rasp.
Steg krebinetterne i olie og smør på en pande i 3-4 minutter på hver side, til de er gyldne og gennemstegte.
Skyl spidskålen, hak den fint, og vend den sammen med citronsaft og olie i en skål.
Anret kålen på et fad, og top med fiskekrebinetter og plukket dild. Servér med tatarsauce, kartofler og citronbåde.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk