Fiskekrebinetter med tatarsauce

29. marts 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Vend fiskekrebinetterne i pankorasp, så de får en knasende lækker overflade, og servér dem med en hjemmerørt tatarsauce. Uhm!

Ingredienser

Sådan gør du

Hak cornichonerne fint. Pil rødløget, og skær det i små tern. Pluk og hak dild og persille.
Rør cremefraiche sammen med mayonnaise i en skål, og tilsæt derefter cornichoner, rødløg, dild, persille, sennep og kapers. Smag tatarsaucen til med salt og peber.
Form farsen til 8 krebinetter, og vend dem i en dyb tallerken med rasp.
Steg krebinetterne i olie og smør på en pande i 3-4 minutter på hver side, til de er gyldne og gennemstegte.
Skyl spidskålen, hak den fint, og vend den sammen med citronsaft og olie i en skål.
Anret kålen på et fad, og top med fiskekrebinetter og plukket dild. Servér med tatarsauce, kartofler og citronbåde.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar