Fiskekrebinetter med lynstuvet spinat og dild

18. oktober 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Prøv at skifte det hakkede kød ud med fiskefars. Det giver en let og saftig krebinet og er en lækker måde at få fisk på. Måske de yngste endda vil være enige?

Ingredienser

Sådan gør du

Form fiskefarsen til 4 store eller 8 mindre krebinetter.
Vend krebinetterne i rasp i en dyb tallerken, og steg dem i lidt olie og smør på en pande i 3-4 minutter på hver side, til de er gyldne og gennemstegte.
Skyl forårsløgene, og snit dem fint. Skyl og tør spinaten. Pluk dilden, og hak den groft.
Hæld fløde i en gryde, og kog op. Tilsæt forårsløg og spinat, og kog i yderligere 2 minutter. Tag gryden af varmen, og rør spinaten med sennep, lidt citronsaft, salt og peber. Vend til sidst med dild.
Anret lynstuvet spinat på tallerkener, og top med fiskekrebinetter, plukket dild og citronbåde. Spis evt. brød/kartofler til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar