Fiskekrebinetter med lynstuvet spinat og dild
18. oktober 2022
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
Prøv at skifte det hakkede kød ud med fiskefars. Det giver en let og saftig krebinet og er en lækker måde at få fisk på. Måske de yngste endda vil være enige?
Ingredienser
Sådan gør du
Form fiskefarsen til 4 store eller 8 mindre krebinetter.
Vend krebinetterne i rasp i en dyb tallerken, og steg dem i lidt olie og smør på en pande i 3-4 minutter på hver side, til de er gyldne og gennemstegte.
Skyl forårsløgene, og snit dem fint. Skyl og tør spinaten. Pluk dilden, og hak den groft.
Hæld fløde i en gryde, og kog op. Tilsæt forårsløg og spinat, og kog i yderligere 2 minutter. Tag gryden af varmen, og rør spinaten med sennep, lidt citronsaft, salt og peber. Vend til sidst med dild.
Anret lynstuvet spinat på tallerkener, og top med fiskekrebinetter, plukket dild og citronbåde. Spis evt. brød/kartofler til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk