Fiskekrebinetter med dild og lynstegte radiser

31. august 2023 af .

Foto: columbus leth

Giv fiskefrikadellerne et sprødt og knasende lækkert lag ved at vende dem i pankorasp inden stegning.

Ingredienser

Sådan gør du

Pluk dild, og hak den fint. Rør dild sammen med fiskefars i en skål, og krydr med salt og peber.
Form fiskefarsen til små krebinetter, og vend dem i rasp i en dyb tallerken.
Steg fiskekrebinetterne i olie og smør på en pande i 3-4 minutter på hver side, til de er gyldne, sprøde og gennemstegte. Krydr med salt.
Skyl radiserne, og skær dem over på langs. Skyl forårsløgene, og skær dem i 2 cm lange stykker.
Steg radiser og forårsløg i olie på en pande i 2-3 minutter. Krydr med salt og peber, og dryp citronsaft over.
Skyl radiserne, og skær dem i tynde skiver. Anret stegte radiser og forårsløg på et fad og fordel fiskekrebinetterne ovenpå. Top med radiseskiver, plukket dild og citronbåde, og spis kartofler til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar