Fiskegryde med ris og forårsløg
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
En god fiskegryde kan serveres året rundt og er en nem måde at få spist mere fisk på.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær fisken i mindre stykker, og stil den på køl. Snit forårsløg og bladselleri i mindre stykker.
Opvarm en gryde med olivenolie, og steg forårsløg og bladselleri, til de er blevet bløde.
Tilsæt hvidvin, hakkede tomater og bouillon sammen med ris, oregano og laurbærblad. Læg låg på gryden, og lad retten småkoge i 20-25 minutter.
Tilsæt fiskestykkerne, og lad retten koge videre i 5-8 minutter. Smag retten til med salt og peber.
Skyl og hak persillen, og drys det over retten. Servér straks med citron skåret i både.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk