Fiskefrikadeller med stegte rodfrugter

17. november 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Nemme og lækre fiskefrikadeller med rodfrugter, der steges på en pande. Det er luksusspise!

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl kartofler og gulerødder, og skær dem i små tern. Steg dem gyldne og møre i olie og smør på en pande i 15-20 minutter. Krydr med salt og peber.
Krydr fiskefarsen med peber. Hak dild fint (tag lidt fra til pynt),og rør det i farsen.
Form frikadeller, og steg dem gyldne i olie og smør på en pande.
Rør cremefraiche sammen med hakket persille, sennep, friskpresset citronsaft, salt og peber.
Servér som tilbehør til fiskefrikadellerne sammen med rodfrugter, citronbåde og dild.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar