Fiskefrikadeller med stegte rodfrugter
17. november 2020
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Nemme og lækre fiskefrikadeller med rodfrugter, der steges på en pande. Det er luksusspise!
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl kartofler og gulerødder, og skær dem i små tern. Steg dem gyldne og møre i olie og smør på en pande i 15-20 minutter. Krydr med salt og peber.
Krydr fiskefarsen med peber. Hak dild fint (tag lidt fra til pynt),og rør det i farsen.
Form frikadeller, og steg dem gyldne i olie og smør på en pande.
Rør cremefraiche sammen med hakket persille, sennep, friskpresset citronsaft, salt og peber.
Servér som tilbehør til fiskefrikadellerne sammen med rodfrugter, citronbåde og dild.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk