Fiskefrikadeller med rejer og salat med chili
16. juli 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Line Falck
Disse nemme fiskefrikadeller med rejer er perfekte til hverdage, hvor aftensmaden gerne må gå lidt stærkt. Fiskefrikadellerne er også gode i madpakken!
Ingredienser
Sådan gør du
Hak fiskekødet i en foodprocessor med salt. Hæld det over i en røreskål, og rør det til en ensartet fars med mel, mælk og æggehvide. Krydr med peber.
Skær rejerne i mindre stykker, og snit forårsløgene fint. Vend rejer og forårsløg i farsen med hakket koriander.
Varm en pande op med olie, og steg fiskefrikadellerne gyldne og sprøde på begge sider. Skru ned for varmen, og steg dem færdige i 10 minutter.
Skyl og del hjertesalaten i kvarte, skær forårsløg og chili i skrå skiver, og drys det over salaten. Pynt med frisk koriander.
Rør sesamolie og risvinseddike sammen, og hæld den over salaten.
Skær brødet i mindre stykker, og rist det på en tør pande. Vend med flagesalt, og servér til fiskefrikadeller og salat med chili.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk