Fiskefrikadeller med kartoffelsalat

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Saftige fiskefrikadeller med en frisk og smagfuld kartoffelsalat fuld af friske råvarer.

Ingredienser

Sådan gør du

Blend hurtigt torskefilet i en foodprocessor, det må ikke hakkes for fint. Rør fiskefarsen sammen med salt og peber i en skål. Tilsæt fintrevet løg, mel, æg og mælk, og rør godt.
Skær laksekødet i let grove stykker, og vend dem i farsen sammen med dild og kørvel.
Form farsen til frikadeller, og steg dem i olie og smør på en pande på begge sider, til de er gyldne og sprøde. Skru ned for varmen, og steg dem færdige i ca. 10 minutter.
Skær kogte kartofler og tomater i halve. Rør olie, honning, sennep og balsamico sammen med krydderurter, og vend dressingen med kartofler og tomater.
Rør mayonnaise sammen med pickles. Servér de lune fiskefrikadeller med rugbrød, tomat-kartoffel-salat og rørt remoulade.

Tip!

Blend ikke fiskekødet for længe. Så mister farsen evnen til at binde væsken, og fiskefrikadellerne bliver tørre.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar