Fiskefrikadeller med kartoffelsalat
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Saftige fiskefrikadeller med en frisk og smagfuld kartoffelsalat fuld af friske råvarer.
Ingredienser
Sådan gør du
Blend hurtigt torskefilet i en foodprocessor, det må ikke hakkes for fint. Rør fiskefarsen sammen med salt og peber i en skål. Tilsæt fintrevet løg, mel, æg og mælk, og rør godt.
Skær laksekødet i let grove stykker, og vend dem i farsen sammen med dild og kørvel.
Form farsen til frikadeller, og steg dem i olie og smør på en pande på begge sider, til de er gyldne og sprøde. Skru ned for varmen, og steg dem færdige i ca. 10 minutter.
Skær kogte kartofler og tomater i halve. Rør olie, honning, sennep og balsamico sammen med krydderurter, og vend dressingen med kartofler og tomater.
Rør mayonnaise sammen med pickles. Servér de lune fiskefrikadeller med rugbrød, tomat-kartoffel-salat og rørt remoulade.
Tip!
Blend ikke fiskekødet for længe. Så mister farsen evnen til at binde væsken, og fiskefrikadellerne bliver tørre.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk