Annonce
Fiskefrikadeller med grøn kartoffelsalat
1. juni 2018
af
Annonce.
Foto: Annonce
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand. Afkøl.
Hak torskefileten fint i en kødhakker eller en foodprocessor. Rør kødet med æg, mel, mælk, salt og peber. Sæt farsen på køl.
Halvér kartoflerne. Rens radiserne, og skær dem i tynde skiver. Bland kartofler, ærter, radiser og kapers. Hak dild og purløg fint.
Rør citronsaft, olie, honning, sennep, salt og peber sammen, og vend det i salaten sammen med dild og purløg.
Riv skallen, og pres citronen. Rør cremefraiche med citronskal og finthakket dild og purløg. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Form frikadeller af fiskefarsen, og steg dem i smør på en pande. Lad dem blive flot gyldne, før du vender dem.
Servér med kartoffelsalat og cremefraichedressing.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk