Fiskefrikadeller med cashewnødder og sesamfrø
7. juli 2021
af
Skovdal Nordic.
Foto: Inge Skovdal / Skovdal Nordic
Fiskefrikadeller er populært blandt både store og små og er en glimrende måde at spise lidt ekstra fisk på. Disse passer sig selv i ovnen, så du kan fokusere på det grønne tilbehør i stedet for.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skyl purløg, og hak det fint. Hak cashewnødderne.
Rør farsen sammen med purløg og nødder i en skål. Form ca. 18 små frikadeller, og rul dem i sesamfrø.
Fordel frikadellerne på bageplade med bagepapir, og dryp dem med olie. Bag frikadellerne i ovnen i ca. 20 minutter.
Lad kapers og agurker dryppe af i en sigte. Hak kapers og agurker fint. Rør kapers, agurk og mayonnaise sammen i en skål. Smag saucen til med salt og peber.
Skræl gulerødderne, og skær dem i mundrette stykker. Pil løget, og skær det i skiver. Skyl timian.
Lynsteg gulerødder, løg og timian i en pande i olie i 5 minutter, så de tager farve. Krydr gulerødder og løg med salt og peber, og servér det sammen med fiskefrikadeller og tatarsauce.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk