Fiskefrikadeller med cashewnødder og sesamfrø

7. juli 2021 af .

Foto: Inge Skovdal / Skovdal Nordic

Fiskefrikadeller er populært blandt både store og små og er en glimrende måde at spise lidt ekstra fisk på. Disse passer sig selv i ovnen, så du kan fokusere på det grønne tilbehør i stedet for.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skyl purløg, og hak det fint. Hak cashewnødderne.
Rør farsen sammen med purløg og nødder i en skål. Form ca. 18 små frikadeller, og rul dem i sesamfrø.
Fordel frikadellerne på bageplade med bagepapir, og dryp dem med olie. Bag frikadellerne i ovnen i ca. 20 minutter.
Lad kapers og agurker dryppe af i en sigte. Hak kapers og agurker fint. Rør kapers, agurk og mayonnaise sammen i en skål. Smag saucen til med salt og peber.
Skræl gulerødderne, og skær dem i mundrette stykker. Pil løget, og skær det i skiver. Skyl timian.
Lynsteg gulerødder, løg og timian i en pande i olie i 5 minutter, så de tager farve. Krydr gulerødder og løg med salt og peber, og servér det sammen med fiskefrikadeller og tatarsauce.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar