Fiskefrikadeller med brune ris og asiatisk agurkesalat
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
De asiatiske fiskefrikadeller smager frisk og lækkert, og kan laves af den type fisk, du har ved hånden.
Bemærk
Kør ikke fisken for længe i blenderen – så mister den evnen til at binde væsken, og frikadellerne bliver tørre.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog risene efter pakkens anvisning.
Hak fisken, og blend den kortvarigt i en blender/foodprocessor sammen med salt. Tilsæt æg, ingefær, koriander og sambal oelek, og blend til en lind fars. Form farsen til flade frikadeller. Steg dem i olie på en pande i 4 minutter på hver side.
Skyl agurken, og skær den i meget tynde skiver. Skræl bladsellerien, og skær den i tynde skiver. Rens forårsløgene, og skær dem i skiver på skrå.
Rør risvineddike, chilisauce og sesamolie sammen til en dressing. Bland grøntsagerne i en skål, og vend dem sammen med dressingen.
Servér fiskefrikadellerne med kogte brune ris og agurkesalat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk