Fiskefrikadeller med brune ris og asiatisk agurkesalat

De asiatiske fiskefrikadeller smager frisk og lækkert, og kan laves af den type fisk, du har ved hånden.

Bemærk
Kør ikke fisken for længe i blenderen – så mister den evnen til at binde væsken, og frikadellerne bliver tørre.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog risene efter pakkens anvisning.
Hak fisken, og blend den kortvarigt i en blender/foodprocessor sammen med salt. Tilsæt æg, ingefær, koriander og sambal oelek, og blend til en lind fars. Form farsen til flade frikadeller. Steg dem i olie på en pande i 4 minutter på hver side.
Skyl agurken, og skær den i meget tynde skiver. Skræl bladsellerien, og skær den i tynde skiver. Rens forårsløgene, og skær dem i skiver på skrå.
Rør risvineddike, chilisauce og sesamolie sammen til en dressing. Bland grøntsagerne i en skål, og vend dem sammen med dressingen.
Servér fiskefrikadellerne med kogte brune ris og agurkesalat.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar