Fiskefileter med remoulade, avocado og grønkål
De klassiske fiskefilleter har fået en sundere overhaling og er her paneret i rugmel, som giver en velsmagende panering, der suger knap så meget fedtstof fra panden som rasp.
![Fiskefileter med remoulade, avocado og grønkål](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/fiskefileter-med-remoulade-avocado-og-gronkal_5568.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.2889404296875&fp-z=1)
0-30 min.
(1)
January 25, 2019 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Basisopskrift på fiskefilet eller inspiration til julefrokost menuen