Fiskefileter med remoulade, avocado og grønkål

25. januar 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

De klassiske fiskefilleter har fået en sundere overhaling og er her paneret i rugmel, som giver en velsmagende panering, der suger knap så meget fedtstof fra panden som rasp.

Ingredienser

Sådan gør du

Dup rødspættefileterne tørre, og vend dem i rugmel på begge sider. Krydr med salt og peber.
Steg rødspættefileterne i olie og smør på en pande i ca. 2 minutter på hver side, til de er flot gyldne.
Rør pickles og yoghurt sammen i en skål, og smag til med honning, salt og peber.
Skyl, rib og tør grønkålen. Skær grønkålen i mindre stykker.
Steg grønkålsbladene i olie på en pande ved høj varme i 1-2 minutter, til de er gyldne og sprøde. Krydr med salt.
Flæk avocadoen, fjern stenen, og skær avocadokødet i små tern.
Anret fisken på rugbrød, smør evt. med smør, og top med remoulade, avocado og ristet grønkål. Servér straks med citron skåret i både.

Tip!

Skal det gå lidt hurtigt? Kig i supermarkedets grøntafdeling: Måske kan du købe friskhakket, skyllet grønkål, som er pakket i poser og klar til brug? Så skal posens indhold blot direkte på panden under trin 4.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar