Fiskefilet med tatarsauce

14. november 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Nøjes med at panere fisken i rugmel, da det giver en lettere fisk, der passer perfekt til den fede tatarsauce.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør yoghurt, mayonnaise, citronsaft, finthakket purløg, hakkede cornichoner og kapers sammen i en skål, og smag til med tabasco, salt og peber.
Vend fiskene rugmel i en dyb tallerken, og steg dem i olie og smør på en stor pande i 4-6 minutter i alt. Krydr med salt og peber.
Anret fiskefileterne på rugbrød med skyllet salat, tatarsauce, grofthakket purløg og plukket dild, og servér straks med citronbåde.

Tip!

I stedet for rødspættefileter kan du bruge lyssej, kuller, kulmule eller lange. Tatarsaucen kan sagtens laves dagen i forvejen og opbevares på køl.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar