Fiskefilet med tatarsauce
14. november 2022
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
Nøjes med at panere fisken i rugmel, da det giver en lettere fisk, der passer perfekt til den fede tatarsauce.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør yoghurt, mayonnaise, citronsaft, finthakket purløg, hakkede cornichoner og kapers sammen i en skål, og smag til med tabasco, salt og peber.
Vend fiskene rugmel i en dyb tallerken, og steg dem i olie og smør på en stor pande i 4-6 minutter i alt. Krydr med salt og peber.
Anret fiskefileterne på rugbrød med skyllet salat, tatarsauce, grofthakket purløg og plukket dild, og servér straks med citronbåde.
Tip!
I stedet for rødspættefileter kan du bruge lyssej, kuller, kulmule eller lange. Tatarsaucen kan sagtens laves dagen i forvejen og opbevares på køl.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk