Fiskefilet med kaperscreme og nye grøntsager
26. juli 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Både kartofler, grøntsager og den sprøde fiskefilet får forrygende selskab af den skarpe kaperscreme. Og så er der altså noget helt særligt over spæde, sprøde grøntsager.
Ingredienser
Sådan gør du
Krydr fiskefileterne med salt og peber, og vend dem i rugmel. Steg dem 2 minutter på hver side på en varm pande med smør og olie.
Tag fiskefileterne af panden, men gem stegefedtet på panden. Skær kartoflerne i grove stykker. Dryp mere olie på panden, og steg kartoflerne lysebrune. Krydr med salt og peber.
Pil og hak rødløg helt fint. Gem lidt kapers og rødløg til drys, og rør resten i cremen.
Skrub de nye gulerødder. Rens forårsløgene, og skær dem i lange stykker på skrå. Kog gulerødderne i 2 minutter i vand med salt, tilsæt forårsløg, og kog i endnu 1 minut. Hæld vandet fra.
Drys fisken med kapers og hakket rødløg, og servér med stegte kartofler, grøntsager og kaperscreme.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Nem opskrift på fiskefilet med remo