Fiskefilet med kaperscreme og nye grøntsager

Både kartofler, grøntsager og den sprøde fiskefilet får forrygende selskab af den skarpe kaperscreme. Og så er der altså noget helt særligt over spæde, sprøde grøntsager.

Ingredienser

Sådan gør du

Krydr fiskefileterne med salt og peber, og vend dem i rugmel. Steg dem 2 minutter på hver side på en varm pande med smør og olie.
Tag fiskefileterne af panden, men gem stegefedtet på panden. Skær kartoflerne i grove stykker. Dryp mere olie på panden, og steg kartoflerne lysebrune. Krydr med salt og peber.
Pil og hak rødløg helt fint. Gem lidt kapers og rødløg til drys, og rør resten i cremen.
Skrub de nye gulerødder. Rens forårsløgene, og skær dem i lange stykker på skrå. Kog gulerødderne i 2 minutter i vand med salt, tilsæt forårsløg, og kog i endnu 1 minut. Hæld vandet fra.
Drys fisken med kapers og hakket rødløg, og servér med stegte kartofler, grøntsager og kaperscreme.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
26. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar