Fiskefad med tomater, kapers og ristede kartofler

30. maj 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Når fisk og grøntsager bliver tilberedt i samme fad, smelter smagene nærmest sammen.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200° varmluft. Skyl kartoflerne, og skær dem i mindre tern. Vend dem med olie, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Krydr med rosmarin og salt.
Steg kartoflerne i ovnen i ca. 30 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Smør et ovnfad med olie, og læg fisken i fadet. Skyl tomaterne, skær dem i halve, og drys dem over fisken sammen med kapers.
Bland hvidvin, tomatsauce og sukker i en skål, og hæld tomatblandingen i fadet. Krydr med salt og peber.
Sæt fiskefadet i ovnen, når halvdelen af kartoflernes stegetid er gået, og steg fisken i ca. 15 minutter, til den er gennemtilberedt.
Top fiskeretten med skyllet rucola, og servér med ristede kartofler.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar