Fiskefad med majssalsa, porre og cherrytomater
4. oktober 2022
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
Mad i fad holder altid! Og når der er fisk i fadet, er der hurtigt mad på bordet.
Ingredienser
Sådan gør du
Træk yderbladene af majskolben, og skær majskernerne af kolben med en skarp kniv.
Riv limeskallen fint, og pres saften. Skyl og hak persillen. Vend majskernerne med limeskal, limesaft, lidt persille (gem resten til servering),olie, salt og peber i en skål.
Tænd ovnen på 200°. Skær fisken i portionsstykker.
Rens porren, og skær den i ringe. Hæld porreringene i et ovnfad, vend dem med olie, salt og peber, og bag dem i ovnen i 7-8 minutter.
Tag fadet med porre ud af ovnen, og læg fiskestykkerne ovenpå. Top med små klatter smør, salt og peber.
Sæt fadet tilbage i ovnen i 8 minutter, til fiskestykkerne er færdigbagte.
Skyl tomaterne, og skær dem i halve. Drys dem over den bagte fisk sammen med majssalsa og resten af persillen. Servér med kogte kartofler og limebåde.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk