Fiskefad
12. maj 2020
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Martin Tanggaard
Bagt knoldselleri bliver blød, sød, og giver en god fylde til den her fiskepie. En sund og nem måde at servere fisk på i hverdagen.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak løg fint. Skær skrællen fra knoldselleri, og snit resten i små tern.
Steg løg og knoldselleri i en blanding af smør og olie i en stor gryde eller pande med høje kanter, som kan gå i ovnen. Lad det sautere i nogle minutter, til stykkerne er blevet bløde, men ikke har fået farve.
Gå fisken efter for ben, og skær den i mundrette bidder. Vend fiskestykker med rugmel i en skål.
Tilsæt skålens indhold til gryden sammen med rejer. Steg i 4-5 minutter.
Bland alle ingredienserne til dressingen, og hæld det over fiskeretten. Varm den igennem et par minutter.
Hak et halvt bundt kruspersille fint, og bland det med rasp. Strø det over retten, og fordel smør i små klatter øverst.
Sæt panden eller gryden i ovnen, og bag i 15-20 minutter ved 200° til dressingen har sat sig, og overfladen er sprød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk